Home sweet home

Nu ligger jag i sängen, helt slut och lite illamående!
Har kollat fotbollen och den slutade 1-1 ,helt okej match men maten var bättre.
Efter det drog jag Annica och Joel och mötte upp Alexandra (Joels flickvän). Vi satte oss på ett café och snackade lite skit osv, ni vet sånt man brukar göra när man hänger med kompisar som man inte träffat på länge. Soft var det, toppen dag.
Vi har ju dessutom åkt djurgårdsfärjan fram och tillbaka fråga mig inte varför men det var mysigt.

Jag undrar varför jag mår illa, kan det vara för att jag käkade min dubbelburgare och sen massa efterrätt till det?!!... Snart kan jag nog söka in till biggest looser, tror ni jag har någon chans?

Nä gissa vad, nu blir det återigen Ben & Jerrys half baked och film till det! Annica fick den av några gulliga fans som
Stått och väntat utanför o'learys under hela matchen, snällt som fan.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh va fina ni är! :)

2012-06-11 @ 00:18:20
Postat av: Anna

Du och Annica är så sjukt fina tillsammans! Hoppas ni lever lyckligt med varandra :) (och nej jag är ingen fjortis, är 22).

2012-06-11 @ 00:20:21
Postat av: linda

Faaan va annica e snygg. dör gör hennes utseende. Du e KATT annica. ta åt dig (de positivt SÅKLART). Och marcelo ingen snack om saken. din skönhet knäcker. hoppas ni håller livet ut! Älskar er!

2012-06-11 @ 00:22:22
Postat av: adam

Varför ni åkt färjan??Därför att i Sex and the City så åker Carrie en färja i New York med mister Big.Annica tror hon är Carrie och du är väl mr Big..pinsam tjej,hoppas hon vaknar snart ur sina sex n the city drömmar snart

2012-06-11 @ 00:25:38
Postat av: jonas

adam, du är smått pinsam & patetisk just saying.

2012-06-11 @ 00:28:07
Postat av: Anonym

adam...skaffa ett eget liv

2012-06-11 @ 00:28:29
Postat av: sebbe

adam varför tar du dig ens tid att kolla på bloggen och läsa allt marcelo skriver om du bara ska klaga? No lifer

2012-06-11 @ 00:28:53
Postat av: Emilia

Du & Annica är så grymt fina tillsammans!

Jag hoppas erat förhållande kommer hålla länge och att det inte blir något snedsteg.Lycka till!

2012-06-11 @ 00:30:43
URL: http://asimplee.blogg.se/
Postat av: Karl

haha adam du kan inte ha alla potatisar i säcken!!Jag tycker marcelo e riktigt najs mot sin tjej, precis som man ska vara i ett förhållande!! Förstår inte varför vissa killar (för jag tror det är mest killar som skriver skit) är inne här och vill att han ska vara elak?

Ni har nog aldrig varit i ett kärleksfullt förhållande..

2012-06-11 @ 00:33:27
Postat av: johhann88

Håller med Karl! Jag är kille och blir förbannad när jag läser vissa kommentarer här om att Marcelo ska ut och näta osv. Marcelo, skit i dom! när man hittat den rätta behöver man inte något annat och det tror jag du känner och vet själv... Man är ingen toffel för att man älskar sin flickvän, förstår inte hur puckade vissa kan vara!Kör marcelo!

2012-06-11 @ 00:41:30
Postat av: adam

HAHA jag vet,det va lite överanalyserat..men fler än mig har påpekat hennes carrie wannabe tendenser

2012-06-11 @ 00:50:34
Postat av: Linnea

Ingen ring Marcelo? Så fina ni är tillsammans!

2012-06-11 @ 01:10:35
URL: http://linneacarnebrant.blogg.se/
Postat av: Anonym

När tänker denna fina och snälla tjej åka hem till SIN lägenhet och ordna upp sitt falska spel. Du är inte ett dugg bättre som ser henne som din flickvän när hon inte gjort slut med Freddan och brutit förlovningen dvs byta tillbaka ringarna. Hon bor fotfarande på samma adress som F, va osmart att hon inte tänkte på de när hon lekte singel att folk kollade upp annica på ratsit.se med mera direkt o såg att hon va sambo med en fredrik. Dags att din flickvän mognar lite kan inte va kul o kallas GNÄLLICA o 14is på webben när man är 22. Kul när du kallade henne golddigger innan du blev helt tofflad. Why so serious, boy

2012-06-11 @ 01:27:36
Postat av: Bajenboj

Tror inte det är så smart att Marcelo ska följa med till Östersund. Du Marcelo är nog inte så populär hos familjen med tanke på hur du behandlat Annica. Dessutom så är det väl inte på sin plats att möta sin buksvåger tillika förlovnigspartner när de ska bryta upp. Mycket oklokt beslut! Nej låt Annica reda upp sina egna bekymmer och låt inte henne lägga över det på dig!!!!!!

2012-06-11 @ 01:43:44
Postat av: Helena

Det låter som om det är dax för en hälsosam vecka, med nyttig mat och dryck. Om du på det lägger till motion så förhoppningsvis är du snart nere i matchvikt :) och tänk på att ägna dig åt rolig motion för rolig motion vill man ägna mycket tid på men tråkig motion slutar man snart med.

2012-06-11 @ 02:20:48
Postat av: HAAAAAAAATER

SNÄLLA NI. DEN ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT NI SITTER OCH KLAGAR PÅ ANNICA ÄR FÖR ATT HON "HADE" POJKVÄN INNAN HON KLEV IN I HUSET OCH VAR "OTROGEN" MOT HONOM. ATT KALLA HENNE TJOCK? FUL? FALSK FÖR DET? DET ÄR BARA PATETISKT OCH BEVISAR HUR HJÄRNTVÄTTADE NI ÄR. NI KÄNNER INTE DENNA TJEJ INNERST INNE, NI VET INTE HUR DET LÅG TILL FRÅN GRUND OCH BOTTEN OCH NI VET INTE HELA HISTORIAN. SLUTA LEK OCH TRO ATT NI VET NÅGOT! DET FINNS FLER SOM VARIT OTROGNA I BB, DET FINNS FLER SOM HAR GJORT DETTA. ATT SITTA OCH SKRIVA SÅNA KOMMENTARER FÅR MIG ATT BLI RIKTIGT IRRITERAD PÅ HUR FOLK VERKLIGEN TÄNKER. OM MARCELO INTE VILLE VARA MED ANNICA, SÅ SKULLE HAN INTE!!! PUNKT SLUT.SLUTA MED ERA KOMMENTARER OM ANNICA BARA FÖR ATT HON GJORT SOM HON GJORT, DET LIGGER MER I GRUND OCH BOTTEN SOM NI TRÖGA MÄNNISKOR INTE FÖRSTÅR. OCH NEJ JAG ÄR INTE EN VÄN TILL MARCELO ELLER ANNICA, ÄR BARA TRÖTT PÅ ATT SITTA OCH LÄSA HATKOMMENTARER HELA TIDEN. NI VET INTE MYCKET, NI KÄNNER INTE DOM, OCH OM DOM NU HAR GJORT FEL I ERA ÖGON OCH ÄR "FALSKA" I ERA ÖGON SÅ KLICKA INTE IN ER PÅ BLOGGJÄVELN. DET SOM HÄNT HAR HÄNT, ERA SMUTS KOMMENTARER ÄR BARA ONÖDIGA. DET RÄCKER NU. HERREGUD, FOLK SOM HÅLLER PÅ SÅHÄR MÅR INTE BRA MED SIG SJÄLVA. ÄR NI BARN ELLER? ATT TRO ATT MAN KAN DÖMA FÖR ATT MAN SETT ETT PROGRAM ÄR SJUKT, INGEN VET HELA SANNINGEN SOM SAGT, SÅ VAR BARA TYSTA OCH LÅT DOM VARA MED VARANDRA OM DOM NU VILL. AVUNDSJUKA KALLAR JAG DETTA. USCH!!!!!MARCELO OCH ANNICA, NI ÄR SÖTA TILLSAMMANS. DET GÄLLER ATT KÄMPA OCH BEVISA FÖR FOLKET ATT DOM HAR FEL. LÄGG DET FÖRFLUTNA GLÖMT, BÖRJA OM PÅ NYTT. TA HAND OM VARANDRA OCH RESPEKTERA VARANDRA. LYCKA TILL!OCH EN SISTA SAK, DET SOM HÄNT MELLAN FREDRIK OCH ANNICA HAR INTE NÅGON MED ATT GÖRA. HON SKA INTE ENS BEHÖVA SITTA OCH FÖRKLARA SIG FÖR FOLK, DET ÄR HENNES PRIVATLIV. NI HAR INGET MED DET ATT GÖRA OCH ATT HON SKA SITTA OCH FÖRKLARA FÖR ER LÄSARE/TITTARE VAD SOM HÄNT ÄR BARA ONÖDIGT. SLÄPP DET.marcelo, följ med henne till östersund.

2012-06-11 @ 02:24:37
Postat av: Arbnora

Vart är din ring marcelo:ooo

2012-06-11 @ 02:35:30
Postat av: Anonym

det "HAAAAAAAATER" skrev kan vara det bästa jag läst på länge...

2012-06-11 @ 02:51:21
Postat av: låt annica vara

Annica får göra var hon vill det är hennes liv. Varför ska folk lägga sig i hennes liv.. Till Adam passa din mun och väx upp lite tänk på vad du säger till folk. Antar att du int

e har något liv eftersom du lägger ner tid på onödiga kommntarer. Marcelo följ med till östersund..2012-06-11 @ 02:57:57
Postat av: Svar: var är fin ring?

Konstigt att M inte har ringen när han precis har tatuerat sig???? Seriöst, tänkt lite innan ni kommenterar.

2012-06-11 @ 03:41:42
Postat av: Anonym

Så här tycker Big Brother om Annica och Marcello"Nu när årets säsong av Big Brother är över så funderar vi lite på vad ni tyckte om årets deltagare och vad som var bättre eller sämre jämfört med tidigare säsong.Själva tyckte vi till exempel att Annica var den gnälligaste tjejen i huset, om det inte passade henne så bröts det mot reglerna direkt, Annica hade varit en glad och sprallig tjej utan Marcelo, och Marcelo en kul kille att tycka om. Men när de två är tillsammans så blir det bara helt fel.Marcelo är en person vi vi efter slutet av säsongen fått lite avsmak för, han verkade som en rolig prick tills hans började vara tillsammans med Annica, kommentarer som ”Jag kommer fortsätta vara otrogen, det hon inte vet far hon inte illa av” eller liknande får oss att känna hur man inte ska lita på Marcelo, speciellt inte i ett förhållande eller dylikt."

2012-06-11 @ 03:44:47
Postat av: Vera

Asså om ni inte gillar dem/ han varför lägger ni då ner er tid här?! Jag tror inte dem bryr sig ett skit om sådana kommentarer, skriv nåt snällt annars skit i det!!Marcelo o Annica, ni är verkligen värdens finaste o sötaste par o jag hoppas de är ni för alltid! Ta hand om varandra, all lycka till!

( ta bara åt er av sånt som ni blir glada av o sånt, skit i vad haters skriver, lyssna på era fans o er själva)

Älskar er , pussar o kramar

2012-06-11 @ 04:28:52
Postat av: Maria

Marcelo ni är inte tjocka alls så ät och njut :)

Låter som en perfekt kväll! Puss på er

2012-06-11 @ 05:25:11
Postat av: Moa

Omg du har skrivit om mig på din blogg!!!!!! Åhhhhh tack så jätte mycket!!! hoppas vi ses igen , kram! :D

2012-06-11 @ 06:55:41
URL: http://moa_glass@hotmail.com
Postat av: Elma

Till dig som skrev om vad BB tyckte om Annica och Marcelo tillsammans:

Shit. Tror du dom kommer göra slut för att ett jävla program säger det? Bara för att dom varit med i det behöver det inte betyda att dom lyssnar till allt det säger? Jag tror dom är smarta nog att fatta det..! Älskar dom varandra struntar dom i vad andra tycker. Jag tror dom får skit tillräckligt? Och från alla som lägger ner sina liv åt att kommentera hatkommentarer...

Marcelo och Annika, ta inte åt er av NÅGON av hatkommentarerna. Det är bara omoget av dom att lägga sig i era liv när dom knappt har något själva.

If you really love each other, fuck what everyone else has to say.

2012-06-11 @ 07:53:32
Postat av: Jennifer

Marcelo Marcelo Marcelo nej jag tror inte att du har någon chans att komma med i biggest loser så perfekt du är

2012-06-11 @ 08:12:16
URL: http://www.jenniferholmgren.bloggspot.com
Postat av: Anonym

Vilka no-lifers det finns i detta samhälle.. Klankar ner för att dem äter och skapar ett rykte om att Annica är gravid... Åh, herregud. Vart är världen påväg egentligen?Keep going, Anncelo. Ni är bra.

2012-06-11 @ 10:12:04
Postat av: Bittis

Tusan Kramar o Rosor till dig Haaaater, som skrev precis som det är o dessutom så vet ingen vad som som sker mellan Hemmets 4 Väggar o ta till Ljuga, är ett starkt ord, vill hellre säga ..undanhållit hela Sanningen, för så fort som A försökte berätta, skrek BB..tala inte om utomstående ..vad som skett är A&M ensak o de har gått vidare, de är sååå rara o är stark i sin Kärlek..Ni fixar det här o Marcelo följ med A till Ö, åk dit när De känner sig redo o ta imot Er bädde ..Lycka Till ..!

2012-06-11 @ 10:39:47
Postat av: Anonym

Marcelo kommer inte följa med upp utan han kommer va otrogen igen femte gången nu eller?

Och tjockisen borde sluta äta glass

Alltså hur kan han va en fin kille när han behandlar folk som skit? Haha patetiska som säger att de är så fina när båda är så falska

Jenncelo ska det va!

2012-06-11 @ 10:40:27
Postat av: Bittis

Å du Adam gå in i Bikten o dra en Handtralla, för närmre än så kommer du inte till Kärlek ..!

2012-06-11 @ 10:41:17
Postat av: Anonym

Why so serious haha man fattar ju att allt Marcelo säger är oseriöst han leker ju bara

Jennifer och Marcelo är bäst! Hon är mogen och rolig och gillar att festa och kan festa utan att spy som en fjortis och äter inte glass varje dag och blir tjock

2012-06-11 @ 11:48:10
Postat av: ebba

hoppas du får en bra måndag och en toppen start på denna vecka :)

2012-06-11 @ 11:51:48
URL: http://ebbalinneaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjockisen borde ta itu med sakerna och träffa sin familj

Haha pinsamt att hon är så rädd och inte vågar ta itu med det och träffa sin familj

Pinsamt och falsk är hon man gör inte så

Hon är 14 år eftersom hon är rädd, falsk och tåler inget när hon dricker

Pinsamt pinsamt

2012-06-11 @ 11:57:10
Postat av: adam(eva)

Bittis hahaha det är svårt att dra en handtralla för mig haha...I'm a gööööörl "Adam" är bara mitt hatername :P Jag vill ju förvirra er galna ancelofans så mkt jag kan :)

2012-06-11 @ 12:00:18
Postat av: Sara

Du kanske är gravid? ;)

2012-06-11 @ 12:08:07
URL: http://saramanda.blogg.se/
Postat av: Lisa

Varför har inte du ringen på dig? :)

2012-06-11 @ 13:36:05
Postat av: Shimo - Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

Hahah ah fett snällt!VINN USA-BIKINI!

Nu har alla mina Shimo-läsare chansen att vinna den suuuperpopulära USA-bikinin!Hur snygg är jag på en skala 1-10? ;)Dagens fråga: Håriga armhålor på tjejer - okej eller inte?Puuuss på er bitcheees! ;) ♥

*

*

*

*

*

*

//Shimo - Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerandehttp://shimoangel.blogg.se

2012-06-11 @ 13:41:23
URL: http://shimoangel.blogg.se/
Postat av: Bittis

Tja AdamEva, där har du fel, jag är inte enbart A&M Fans, hade andra Favvos oxå, t.ex. Hanna J som jag röstade på, jag är inget fanatiskt Fans alls, men jag ser att A&M har Det, de har Äkta Kärlek för varandra, de har helt enkelt Äktenskapstycke o de har vinklats såå dj fel på BB, jag hade 24/7 o valde o följa med Kameran på de Tu o ibland Hanna J, såg hur kära o ömsinta de var mot varandra, sen på sammandraget visade de bara skit ..om det var samma drev mot en annan deltagare, sklle jag gå in här o ha försvarstal då oxå ..Haters ältar o är Fanatiker o Stalkers..ett sjukt tillstånd.Å är du en Girl, så finns det metoder o ta till då oxå ..en bit Sandpapper på, det är modernt har jag hört ..för Haters vill ju liiiiida ..!!

2012-06-11 @ 13:45:46
Postat av: sofia

Varför slösa sin tid på det man inte gillar? Jo det är för att ni inte vet hur man beter sig! Det är så sjukt att vissa mäniskor inte har respekt för andra mäniskor! Du och Annica är bara bäst Marcelo!

Kram Sofia!

2012-06-11 @ 14:18:51
Postat av: Stalkerallert!!

Akta er för elin/lizette med bitchstar som blogg hon verkar vara besatt av annica, just saying!

2012-06-11 @ 14:33:35
Postat av: Anonym

Tjockis Annica svullar ben o Jerry, inte konstigt att hon sväller upp...

2012-06-11 @ 15:04:02
Postat av: Anonym

GÖTEBORGSRAPE <3

2012-06-11 @ 15:51:14
Postat av: sofia

SLUTA VARA TASKIG MOT ANNICA! DET HJÄLPER INTE DIG OCH DIG LIV AV ATT VARA DUM MOT NÅGON ANNAN! DOM SOM SKRIVER SÅNT AR VERKLIGEN INGET LIV SOM SLÖSAR SIN TID ATT VARA DUM!

2012-06-11 @ 16:27:59
Postat av: Anonym

Inte bra och kränga mer glass när man redan är tjock och fettet väller ut...

2012-06-11 @ 17:01:05
Postat av: Anonym

Du är så jävla blåst Annica som är tillsammans med Marcelo fast att han har varit otrogen mot dig med fula skabbiga Jennifer i big brother huset. Jag såg det i bikten. Han har ju varit så jävla elak mot dig.Fy fan vilket patetiskt par. Du skulle ha varit med Amandus istället. Man är inte tillsammans med någon som är otrogen, då gör man slut. Om man älskar någon då är man trogen

2012-06-11 @ 17:20:34
Postat av: Sara

så härliga bilder!

2012-06-11 @ 18:49:21
URL: http://sarajosefin.blogg.se/
Postat av: Josefine Hallgren

Tyckte väl jag kände igen dig!

Big Brother right?

2012-06-11 @ 20:01:10
URL: http://jjosefinehallgren.blogg.se/
Postat av: ping lowhngren

Ben & Jerry FTW :DD

2012-06-11 @ 20:29:54
URL: http://pinggirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Bittis! Hade också 24/7 och tycker precis tvärtom. Tycker inte alls de har någon kemi samt att efter och under tiden de hållit på under täcket, så tittade M alltid mot kamerorna och log nöjt. Är det kärlek, när detta va hans mål med bb, de sa han när han gick in. Annica va besatt av att behålla M för som hon ofta sa hur ska jag annars komma till stockholm. Ville flytta hem till M och hans föräldrar. Patetiskare brud får man leta efter, vem faaan flyttar hem till någon man inte känner och tränger sig på när man år 22 år. Kanske är okey när man är typ 16. Tycker M blev trist när han va med A när han hängde med andra va han enbart en urskön typ. Men de vill väl båda bli kända och försöker göra som Martin och Sara och bli ett bbpar. Synd för M hade lyckats bättre som singel med Roddan och grabbarna på t.ex Rhodos hän är en grymt rolig kille när han inte va med A. Håller med tidigare kommentarer att tillsammans med Jennifer va M skitrolig ingen kärlek bara 2 skitroliga personer som klickade perfekt och va roliga att se och lyssna på när de hade chans innan A kom och skulle bestämma vem M får prata med. De blir ett roligt li M får, precis sånt som A sa att hon haft med F och att det är inget bra förhållande. Konstigt de är ok när det är A som begränsar vad M får göra. De vinklade alltid A till hennes fördel o M till hans nackdel, trots att de alltid va A som va starten på bråken. M ville bara ha kul A vill in i Svenssonlivet direkt igen bara byta ut killen. Kanske inte dumt att prova o va själv lite o mogna ifatt sin ålder när man haft ett förhållande från man är 14-21. Kan inte va kul att så många tycker hon år sjukt barnslig och är mer som 14 än 22 Tid att stå på egna ben kanske?

2012-06-12 @ 00:26:57
Postat av: Anonym

Marcelo,varför har du helt plötsligt blivit SO SERIOUS när du klagade på att Annica var det. Va det bara ett spel i huset att du skulle leka cool framför kamerorna????? Nu är du helt plötsligt seriösare än alla andra. Blev vi bara blåsta av dig och att du spelade en Marcelo och alla vi som följde er dygnet runt fick inte se ditt rätta jag. Spelade du bara tuff mot Annica i huset nu säger du aldrig något taskigt men du gjorde det jätte ofta i huset. Vem ÄR Marcelo?????????????????????????????????????

2012-06-12 @ 00:34:49
Postat av: Anonym

Du är kung Amarillo! Ni var söta ihop och passade bra!!

2012-06-12 @ 00:39:56
Postat av: Lovisa

Ingen kan på allvar tycka att Annica är tjock.

Hon är helt normalbyggd. Hon är vacker och sjukt söt.

Tycker det är lågt att klanka ner på henne, speciellt via Marcelo.Men Marcelo, du har varit ett svin mot Annica i huset, men ifall du är snällare nu så hoppas jag att ni får en fantastiskt liv tillsammans och att ni tar väl hand om varandra!

Jag tycker att ni är väldigt söta ihop! :)

2012-06-12 @ 00:52:57
URL: http://lolloffforsberg.blogg.se/
Postat av: zara

Du är sååå jääävla snygg marcelo! :D

2012-06-12 @ 22:27:10
URL: http://zaraborgs.blogg.se/
Postat av: tobias

Vart är skjortan och skinnjackan ifrån, och vilken färg är skjortan exakt ? :)

Svar: skjortan är från NK det är en ralph lauren och den är mintgrön och min skinnpaj är från G-star
penamarcelo.blogg.se

2012-06-17 @ 12:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0